Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

eXamino eSporta bārs

posted by Nak3D 26-10-2015, 13:47


Līdz ar ziemas iestāšanos decembra sākumā, netālu no Rīgas centra(Sarkandaugavas iela 31), atvērsies jauns klubs-eSporta bārs eXanimo, kurš nedēļas nogalēs pulcēs geimerus un eSporta entuziastus un dos iespēju laimēt foršas balvas, kā arī lieliski pavadīt laiku. Šī būs ne tikai vienreizēja iespēja gūt pieredzi sacenšoties lokālos turnīros, bet arī satikt līdzīgi domājošus cilvēkus. Pieteikšanās pirmajiem turnīriem tiks atvērta jau novembra pirmajā nedēļā!

Kluba telpas ir plašas un paredzētas netraucētai spēlēšanai. Viena no priekšrocībām, ko nespēj sniegt citas šāda veida iestādes ir tā, ka galdu izvietojums ļaus vienlaicīgi spēlēt 40 cilvēkiem, tādējādi spēlētāji spēs izspēlēt maksimāli daudz matčus savā starpā. Pateicoties Group Play Bracket sistēmai katra komanda sliktākajā gadījumā aizvadīs vismaz 7 stundas sacenšoties turnīrā. Apmeklētāji spēs skatīties karstākās spēles tiešraidē uz lielā ekrāna pretīm bāram, kurā varēs iegādāties dzērienus, našķus, kā arī pāest kārtīgas pusdienas. Tiem, kas tomēr paliks mājās, būs iespēja vērot turnīru tiešraidē eXanimo Twitch kanālā.

Katru nedēļas nogali klubā norisināsies 2 galvenie turnīri:
League of Legends 8 komandas, BYOC
Counter-Strike:Global Offensive 8 komandas, BYOC


BYOC (Bring Your Own Computer) nozīmē, ka dalībnieki uz turnīru ņem līdzi savus datorus un monitorus.
Tiem, kas negribēs vai nevarēs atvest datoru un monitoru uz Klubu, tiek piedāvātas divas iespējas:

1.  Datora un monitora īre – Jums ierodoties klubā, uz galda Jūs sagaidīs dators, uz kura bez problēmām varēs spēlēt CS:GO (200+ fps) un League of Legends.

2.  Jūsu datora pick-up – par atsevišku, nelielu samaksu, eXanimo kurjers ieradīsies pie Jūsu nama ārdurvīm turnīra dienas rītā un nogādās Jūsu datoru un monitoru uz klubu. Vakarā, pēc turnīra beigām Jūsu dators tiks nogādāts atpakaļ mājās. Saņemot un nododot datoru tiks parakstīts pieņemšanas/nodošanas akts.

BYOC turnīra formāts tiek izmantots tādās slavenās LAN turnīru sērijās kā Dreamhack, i-Series, PAX, Assembly u.c. Tas ļauj spēlētajiem iegūt pilnu spēles laiku un nodrošina spēļu intensitāti(biežumu), izslēdzot tādas situācijas kā ilga gaidīšana starp spēlēm, sveša datora faktors, mazs turnīra spēļu skaits un saraustīts spēļu grafiks.

eXanimo kluba veidotāji ir pieredzējuši eSporta profesionāļi, kuriem bijusi pieredze piedalīties līdzīgos pasākumos visā pasaulē, tādējādi tic, ka spēs dot spēlētājiem visu nepieciešamo, lai tiem nenāktos uztraukties ne par ko citu kā tikai spēli, kurā piedalīsies.

Lai nepalaistu garām jaunākos paziņojumus, kā arī aizkadra bildes ar kluba tapšanas posmiem, sekojiet eXanimo sociālajiem tīkliem:

https://twitter.com/goeXanimo
https://www.facebook.com/goexanimo
https://instagram.com/goexanimo/
http://www.twitch.tv/goexanimo

Ja Jūs vēlaties rezervēt dalību kādā no pirmajiem turnīriem vai gadījumā, ja jums ir kādi jautājumi, droši sūtiet tos uz infogoexanimo.lv
Read comments (9)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN