Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Mr. Andersons un skinu loterija

posted by Nak3D 01-04-2015, 10:53


Sveiciens visiem, šajā drūmajā trešdienā!

Uzsākšu šos pēdējos jaunumus ar nedaudz informācijas par to, kas ir GIGN.lv. Mūsu GIGN komūna ir viena pazīstamākajām un vecākajām uz Gamingu balstītām komūnām Latvijas interneta vidē. GIGN pirmsākumi ir meklējami aptuveni 18 gadus atpakaļ pagātnē, kad worms ar macho pirmo reizi spēra savu kāju Counter-Strike - cs_assault mapē un ielaida pirmo hedu savam tīmmeitam. Kopš tā brīža GIGN ir bijis uzticīgs nu jau aptuveni 1 miljonam unikālo lietotāju un troļļu.
Tātad GIGN jau ir kļuvis pilngadīgs un laikam pietiks ņemties ar šīm bērnu spēlītēm, laiks taču beidzot kļūt pieaugušiem.

Kā Mr. Anderson vienreiz teica - visam, kam ir sākums ir arī beigas, nu tad arī GIGN beidzot pieņems savu likteni un vērs ciet savus spēļu serveru vārtus.
Tātad šis mēnesis diemžēl būs pēdējais GIGN.lv spēļu serveriem. Līdz šī mēneša beigām vel būs iespējams izbaudīt mūsu spēļu serveru iespējas. Sākoties nākošajam mēnesim visi serveri un mājas lapa tiks slēgti.
Protams mēs esam padomājuši lai šis viss noslēgtos arī uz kādas patīkamas nots.
Visus serverus, mājas lapu un domēnu ir plānots pārdot un par iegūtajiem līdzekļiem ir plānots iegādāties Counter-Strike Global Offensive ieroču skinus no Valves mārketa.
Šos skinus mēs randomā veidā izdalīsim mūsu uzticamākajiem un labākajiem GIGN lietotājiem.
Atgādināšu, ka visa kopējā summa, ko plānojam iegūt no GIGN.lv pārdošanas ir vairāki tūkstoši eiro.
Tātad varat arī iedomāties, ka skinu daudzums būs ļoti iespaidīgs.

Lai būtu iespējams iegūt šos skinus, nepieciešams nosūtīt savu pieteikumu wormam vai macho,
Pieteikumu iespējams rakstīt macho uz skype - elmacherito
Vai arī wormam uz skype - elwormerito, vai arī uz epastu kasparsgign.lv
Uzsākot sarunu, izmantojat atsauksmi uz GIGN jaunumiem par “Bezmaksas skinu loteriju” un atstājat savu vārdu, uzvārdu un steam niku.


Vēlos visiem pateikt paldies par mums veltīto laiku.
Read comments (13)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN