Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Kārtojam GIGN.lv

posted by Nak3D 04-11-2014, 15:10


Šodien nelieli jaunumi sakarā ar GIGN.lv serveriem. Tātad plāns ir sekojoš, tā kā šobrīd man ir parādijies nedaudz brīvā laika, vajag mazliet piekārtot to, kas notiek serveros, pretejā gadījumā te kaut kāda torte ir sākusies.

Tātad lai nevajadzētu burties cauri visiem forumiem, kas ir izmētāti pa visu forumu, iemetīšu SPAMA sadaļā pāris topikus ( Jo SPAMU aplūko lielākā daļa foruma apmeklētāju ).

Attiecīgi izveidoju topiku ar nosaukumu - Counter-Strike 1.6 servera ieteikumi. Spiest -> ŠEIT .
Šajā sadaļā komentējat visu iespējamo par to, kā Tavuprāt vajadzētu uzlabot esošos CS 1.6 serverus. Ko vajadzētu pielikt, ko noņemt, ko uzlabot, kā piesaistīt cilvēkus, īstenībā jebkura laba ideja var būt noderīga.
Ko vel vēlējos pieminēt, visdrīzāk tiks atslēgti visi 1.6 serveri izņemot galveno - MAIN serveri.
Protams ja būs kāds jēdzīgs pamatojums kāpēc to nevajadzētu darīt, tad tas nenotiks.

Izveidota topiks ar nosaukumu – Counter-Strike CS:GO servera ieteikumi. Spiest -> ŠEIT .
Princips tas pats kas ar 1.6, rakstam iekšā visu kas sasāpējies par CS:GO serveri.
Uzreiz pateikšu, ka plānots izveidot GIGN DM serveri, tātad par to itkā varat pašlaik neko nejautāt. Kad būs viss pabeigts, tad arī info tiks izvietota. Varat savus ieteikumus priekš DM servera pevienot.

Izveidots topiks ar nosaukumu – Counter-Strike CS:S Servera ieteikumi. Spiest -> ŠEIT .
Identiski kā ar augstākminētājiem topikiem. Izvietojam visu informāciju par to ko vajag, gribās, utt.
Šobrīd ir doma, ka varētu pāriet uz esošo CS:S source versiju ar Non-Steam iespēju pievienoties, bet šeit ir paliela problēma. Jāskatās, cik bieži tiek updeitota esošā CS:S versija, ja bieži, tad vajag nodrošināt iespēju vienmēr iegūt jaunāku CS:S klientu. Šajāgadījumā man vai wormam nebūs laika katru reizi čakarēties ar to. Līdz ar to, ja versijas nenāk tik bieži laukā kā CS:GO, tad ir jēga mēģināt. Ja, tomēr updeiti nāk katru otro nedēļu laukā, tad šaubos vai kāds tagad ar klienta updeitošanu ņemsies.
Protams vel ir jāskatās vai vispār tas ir vajadzīgs, jo manuprāt ja uzliks jauno versiju – cilvēki pazudīs diezgan strauji.
Priekšrocības updeitojot serveri: Varēs pielikt jaunās kartes, būs novērsti daudz esošie bugi, updeitoti plugini, cilvēki ar Stīmoto CS:S versiju varēs pievienoties.
Sliktās lietas: Zaudēsim visus spēlētājus, nebūs kas atjauno Klientu versiju.
Visu ieteikumus rakstam iekšā topikā

Izveidots topiks ar nosaukumu – Team-Fortress 2 Servera ieteikumi. Spiest – ŠEIT .

Tāpat kā iepriekšejos - Ko vajadzētu pielikt, ko noņemt, ko uzlabot, kā piesaistīt cilvēkus, dažādas idejas.
Principā interesē kas notiek ar TF2 serveri, kāpēc nav cilvēku? Vairāk neviens to spēli nespēlē? Ko notiek?

Otra lieta, ir tā, ka esošajiem serveriem vajadzīgs kāds galvenais admins. Respektīvi, katrai spēlei, nevis serverim, meklējam galveno adminu, kas vēlētos un varētu normāli sekot līdzi tam, kas tur notiek.
Šim adminam vajadzētu, pieskatīt serveri, apkopot info no forumiem, spēlētājiem, citiem resursiem par to, ko vajag uzlabot serverim, ko pievienot. Pēc tam to visu informāciju smuki vienā gabalā – vismaz 1x divās nedēļās nodot man vai wormam. Protams kaut kādas steidzama info, nododama uzreiz man vai wormam.
Šai Tortei būs pieejami visādi labumi, kas nav pieejami citiem, protams arī beztermiņa reģistrācija un citi brīnumi, kas ir nepieciešami lai pilnvērtīgi darītu savas lietas.
Savus pieteikumus pieliekat klāt attiecīgajā topikā.

Tātad vai nu CS:GO; CS 1.6; CS:S; TF2 augstākminētajos topikos. Kad būs savākušies neliela kaudzīte ar pretendentiem – uztaisīsim balsošanu.

Over and Out.
Read comments (17)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN